teksten
die voor je werken

doeltreffende teksten voor

bedrijven en organisaties

Een nieuw product onder de aandacht brengen, een project belichten of de nieuwe website “vullen”: als bedrijf of organisatie heb je een hoop te vertellen. En dus ook veel teksten te schrijven. Dat kun je zelf doen of aan een medewerker overlaten, maar door een tekstschrijver in te schakelen kies je voor professionaliteit en zekerheid. Wat jij in je hoofd hebt, vertaal ik naar tekst die doel treft. Mijn marketingachtergrond komt daarbij goed van pas. Ik ken de do’s en don’ts van marketingcommunicatie en weet hoe ik jouw boodschap het best kan overbrengen. Uiteraard in jouw stijl en tone of voice.

Diensten

Interviews

Een interview is iedere keer weer anders. Ik zorg ervoor dat ik een goede gesprekspartner ben en begrijp waar het verhaal om draait. Met als resultaat een mooi artikel, klantcase of advertorial.

Reportages

Of het nu gaat om een vakseminar, productlancering, bedrijfsevenement of wijkfeest: gewapend met pen en papier ga ik erheen en schrijf een levendig verslag.

Persberichten

To the point, informatief en prettig leesbaar: mij kun je inschakelen om persberichten te schrijven die zorgen voor meer exposure.

Eindredactie

Spelfouten, te lange zinnen en wollig woordgebruik: ze irriteren en doen afbreuk aan je imago. Ik kijk je teksten na en herschrijf ze voor je. Natuurlijk met behoud van jouw tone-of-voice.

Webteksten

Content nodig voor je nieuwe website? Ik schrijf de teksten voor je, in de stijl die bij jouw bedrijf past.

Blogs

In een blog kun je je expertise naar voren laten komen en geef je lezers tips en adviezen waar ze echt iets aan hebben. Ik bespreek graag met je hoe we dit tekstinstrument voor jou in kunnen zetten.

Werkwijze

Je kunt mij op uurbasis inschakelen. Mijn tarief is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Ook kunnen we een vaste samenwerking aangaan. Voor een vooraf overeengekomen maandbedrag werk ik een aantal uur (bijvoorbeeld een dagdeel) exclusief voor jou. Handig als je graag regelmatig nieuwe content op je website wilt, zoals nieuwsberichten of klantcases. Of als je een periodieke nieuwsbrief wilt gaan versturen. Vooraf bespreken we wat jouw wensen zijn en maken we een planning. Het schrijfwerk neem ik je volledig uit handen, inclusief het regelwerk eromheen. Ook kan ik fotografie (de plaatjes bij de tekst) voor je verzorgen. Zo ben je voortaan verzekerd van up-to-date content.

Klanten en hun
Recensies
vrijblijvend kennismaken

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?