Margot Visser profielfoto
Wie is

Margot Visser

Sinds 2008 run ik mijn eigen tekstbureau vanuit mijn woonplaats Barendrecht, onder de rook van Rotterdam. De stad waar ik ben geboren en waar ik bedrijfseconomie studeerde aan de Erasmus Universiteit.

Met die studie op zak heb ik ruim 12 jaar voor verschillende bedrijven gewerkt. Retail is daarin de rode draad. Ik begon als junior consultant bij adviesbureau Retail Management Center, beleefde een turbulent jaar als marketeer voor de Konmarformule van supermarktgigant Laurus en stortte me daarna in de wereld van winkelcentra bij Cório (nu Klépierre, onder meer eigenaar van de Markthal).

Over retail schrijf ik dan ook graag, daarnaast zijn bouwen en de zorg branches waar ik inmiddels veel vanaf weet. Maar ik verdiep me ook graag in nieuwe onderwerpen. Dat maakt mijn werk juist leuk en afwisselend!

Als ik niet aan het schrijven ben, pak ik graag een goed boek, ren een paar kilometer, volg de verrichtingen van Feyenoord en moedig mijn kinderen aan langs de lijn.

creatief schrijver
Klanten en hun
Recensies
vrijblijvend kennismaken

Laten we eens over jouw opdracht praten